Over Optiek Anseeuw

Een uitstekende reputatie en meer dan 50 jaar ervaring zijn op zich al een waarborg voor een perfecte bril of contactlenzen. Met een uitgebreide oogzorggarantie er bovenop biedt OPTIEK ANSEEUW u 100% zicht- en draagcomfort.

OPTIEK ANSEEUW  is lid van EYE 5, hét kwaliteitsmerk van zelfstandige opticiens. Optiek Anseeuw onderschreef het kwaliteitscharter van Essilor en is een Varilux Center. Optiek Anseeuw is houder van het Contactlens Xpert kwaliteitslabel en ook nachtlenzenspecialist. Optiek Anseeuw is partner van Lapperre Hearing, marktleider in hoortoestellen en gehoorbescherming. 

OPTIEK ANSEEUW is bovenal een unieke conceptstore voor brillen & contactlenzen. Je loopt er vrij in en uit, 280m2 funshopping verspreid over twee verdiepingen. We adviseren je graag bij je keuze uit ons zeer ruim aanbod designbrillen, maar evengoed laten we je geheel vrij bij je zoektocht naar die nieuwe look. Optiek Anseeuw heeft ook de grootste keuze aan merkzonnebrillen in de regio. Met aangepaste glazen als het moet.

OPTIEK ANSEEUW beschikt over een eigen private parking in de Stationsstraat, net om de hoek. Dus aan parkeermogelijkheden geen gebrek!

Wim Anseeuw

Zaakvoerder, opticien-optometrist, contactlensspecialist, nachtlensspecialist

Tania De Kée

Zaakvoerster, opticien, aankoop verantwoordelijke

Suzanne Adams

opticien-optometrist, contactlensspecialist, nachtlensspecialist

Isabelle Speeckaert

Audiologe Lapperre

Lise Desmet

Communicatie & social media

Jouw naam?

Wij zoeken een opticien in opleiding!